Гривни

Гривни


Покажи:
Сортирай по:

Гривна Блясък

Тази стилна гривна се комбинира с почти всеки аутфит, изключително моден аксесоар. Съчетан..

22.00 лв.

Гривна Бонита танзанит

Елегантна и красива гривна, инкрустирана с блясави кристали Сваровски . Деликатна, фина и изклю..

30.00 лв.

Гривна Верона

Красива гривна от многоцветен багрен ахат/10мм/ и нежен декоративен елемент ключе. Мистични сво..

13.00 лв.

Гривна Грациела

Елегантна посребрена гривна, хитов, моден летен аксесоар. Изработена от посребрена основа ..

21.00 лв.

Гривна Дебора монтана

Луксозна, позлатена гривна, инкрустирана с блестящи кристали Сваровски, подходяща за стилни и и..

32.00 лв.

Гривна Джейди голд

Елегантна позлатена гривна, инкрустирана с блестящи кристали Сваровски подходяща за стилни и из..

25.00 лв.

Гривна Джейн мулти

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски...

30.00 лв.

Гривна Джесика

Елегантна посребрена гривна, хитов, моден летен аксесоар. Изработена от посребрена основа ..

21.00 лв.

Гривна Джоржия мулти

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски...

29.00 лв.

Гривна Дориан

Красива гривна от многоцветен багрен ахат и опал/10мм и 8 мм/ и нежни декоративни метални ..

13.00 лв.

Гривна Дориан кристал

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски...

28.00 лв.

Гривна Дориан мулти

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски...

28.00 лв.

Гривна Дориан розе

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски...

28.00 лв.

Гривна Електра розе

Луксозна, позлатена гривна, инкрустирана с блестящи кристали Сваровски, подходяща за стилни и и..

33.00 лв.

Гривна Елзи бяла

Луксозна гривна тип бенгъл/твърда гривна/ инкрустирана с блестящи кристали Сваровски ..

22.00 лв.

Гривна Емили

Елегантна посребрена гривна, хитов, моден летен аксесоар. Изработена от посребрена основа ..

21.00 лв.